916 Ducati

 RONALD KOOPS | MUZIEK | STILTE | ONDERWIJS

 

 

 Volg Ronald op Twitter 

Contact? Vraag? Bemoediging? Laat het weten! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// Solo piano-concerten

 

De solo piano-conderten van Ronald Koops kenmerken zich door rustige en verstillende muziek. In overleg kan er een programma worden samengesteld dat bestaat uit instrumentale liederen, samenzang of luisterliederen. Ook kan Ronald het muzikale gedeelte en/of de aanbidding verzorgen tijdens een congres of thema-avond. Ga naar 'Cursus & Concerten' voor meer prijzen en meer informatie.

 

// Psalmavonden

 

Tijdens de 'psalmavonden' wordt er onderwijs gegeven naar aanleiding van Psalm 95. Er wordt, met zowel muzikale voorbeelden als live-muziek en samenzang, stilgestaan bij zeven elementen uit de psalmen: 1. De opdracht om God te aanbidden, 2. De vreugde in de psalmen, 3. Het belijden van de psalmen, 4. Redenen in psalmen om God te aanbidden, 5. Lichaamsvormen in de psalmen, 6. Hoop te midden van verdriet en 7. De rust van God in de psalmen. Een gevarieerde avond met onderwijs, samenzang, vreugde, stilte, waarbij de actuele boodschap van de psalmen centraal staat.

 

// Klooster- en stilteavonden met auteur Mirjam van der Vegt

 

Mirjam van der Vegt (auteur van het boek 'Schaduwvlucht') en Ronald Koops bieden een 'kloosteravond' vol verstilling midden in een wereld die doorholt. Een boeiende avond voor wie houdt van lezen, muziek, aanbidding en theater, maar vooral voor wie verlangt naar stilte en rust. Met ondemeer:Theater uit een kloostercel, zingen en luisteren naar Gods Woord, ruimte voor stilte en ontmoeting. Ga naar 'Cursus & Concerten' voor meer prijzen en meer informatie. 

 

// Trainingen muziekteams & onderwijs gemeente

 

Ronald geeft diverse trainigen aan muziekteams om ze te helpen groeien in lofrpijzing en aanbidding en effectieve communicatie naar elkaar en de gemeente. De training wordt in overleg aangepast op de specifieke situatie van een kerk of gemeente. Ga naar 'Cursus & C// Trainingen muziekteams & onderwijs gemeenteoncerten' voor meer prijzen en meer informatie.

 

// Boek Een kerk vol aanbidding

 

In 2010 is het nieuwste boek van Ronald uitgekomen. Titel: 'Een kerk vol aanbidding' (uigeverij Jongbloed/Medema). Lofprijzing en aanbidding horen bij de christelijke kerk van vroeger en nu. Muziek is een prachtig en krachtig geschenk van God, maar veel kerken weten niet goed wat aanbidding is en hoe je muziek kunt gebruiken. De auteur heeft het verlangen dat kerken en gemeenten groeien in aanbidding. In dit boek beschrijft hij wat lofprijzing en aanbidding is, en hoe je oude en nieuwe liederen kunt gebruiken in de (ere)dienst. Inspirerend en praktisch, zeer geschikt voor voorgangers, kerkenraden, gemeenteleden en muziekteams. Een must read voor ieder die meer wil doen met muziek in de dienst en wil groeien in lofprijzing en aanbidding. Uitgeverij: Medema. Klik hier voor meer informatie.

 

// Interview Andries Knevel

 

Ronald is voor het radioprogramma 'Andries Radio' geïnterviewd door Andries Knevel. Een werd boeiend gesprek dat een samenvatting geeft van het werk en de visie van Ronald als het gaat over de plaats van lofprijzing en aanbidding in de traditionele kerk. Klik hier om het interview online te beluisteren. 

 

 

        
Ronald Koops
Copyright © 2008 ronaldkoops.nl All rights reserved.
powered by Sinicon Interactive